Denmark
Valutaer:
  Log ind  |   Opret konto    
Reebok Zig Retur
Elementer: 0

Total: DKK0.00

Shipping & Returns

forpligtet til din lykke. Vi ønsker at du skal være så tilfreds med dit køb, som vi er i tjener du. Du kan returnere nogen produkter i deres oprindelige, ubrugt stand for en fuld refusion af merchandise værdi. Vi vil gerne acceptere dit afkast inden for 30 dage efter leveringsdatoen.

Vælg, løbesko også kvalificere sig til vores 30 dages test Run program: Gå fremad. Få dem snavset. Sæt dem gennem deres Skridt. Hvis du ikke er 100% tilfreds, vil vi gerne acceptere dit afkast (i enhver tilstand) inden for 30 dage efter købet ved hjælp af vores normale afkast behandle nedenfor.

Sørg for at notere afkastet tracking nummer.

Retur til Store Du har også mulighed for at returnere dine varer til en butik for kun butik kredit. Medbring følgesedlen at kontrollere butik kredit beløb, der skal udstedes. Hverken eller butikker accepterer afkast på kundetilpassede produkter, medmindre defekte.

Retur Undtagelser Med ferie ånd i tankerne, har vi besluttet at udvide vores 30 dages returret. vil vi gerne acceptere dit afkast i sin oprindelige, ubrugt stand så sent som (Det er uden ekstra omkostninger for dig.) accepterer ikke afkast på gavekort, tilpassede og personlige produkter. Brugerdefinerede produkt ordrer kan ikke refunderes, undtagen i tilfælde af fremstillings- eller materialefejl, i hvilket tilfælde du kan kontakte kundeservice via telefon eller e-mail for at få hjælp.

INDLEDE RETURN

  Retur generelt tager 2-4 uger at behandle. Credit restitutioner vil blive udstedt til den oprindelige betalingsmetode.

Vi anbefaler at bruge en forsikret og sporbar leveringsmetode. er ikke ansvarlig for eventuelle tabt i transit afkast eller eventuelle yderligere afgifter.

Udveksling Bemærk, at vi ikke udfører udvekslinger på dette tidspunkt. For assistance kan du kontakte vores 24 timers kundeservice på i at placere en ny ordre på en anden størrelse eller farve. Vi er glade for at tilbyde GROUND SHIPPING på din udskiftning ordre.

Copyright © 2018 www.cuscobarbies.com. Powered by Adidas butikker